Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (2.66 secunde)
Cu privire la faptul ca va fi inlaturat din functie chiar de catre un subordonat, Oscar Benes (foto), actualul director executiv al Casei de Pensii Constanta, a declarat, pentru cotidianul “Replica”, faptul ca “nici Barack Obama nu era cunoscut de catre americani, inainte de a deveni presedintele SUA”, facand referire la faptul ca viitoarea sefa a institutiei nu s-a bucurat de notorietate pana in prezent.
Presedintele american Barack Obama a autorizat o sporire a efectivelor din Afganistan cu 17. 000 de oameni, a anuntat Casa Alba.
Presedintele social-democrat, Mircea Geoana, a comentat cu ocazia reuniunii consilierilor economici si comerciali din reteaua externa, desfasurata la Palatul Stirbei, ca, in contextul in care Romania este vulnerabila, ca si alti parteneri europeni si americani, la criza financiara, aceasta situatie trebuie sa ne indrepte spre revizuirea obiectivului legat de adoptarea monedei euro.
"Negocierile vor fi foarte dificile", a avertizat Serghei Koselev, director adjunct al Departamentului pentru securitate si dezarmare din Ministerul rus de Externe, in cursul unei conferinte recente la care au participat experti rusi si americani.
Intoarcerea la 180 de grade a lui Obama este pusa pe seama sentimentelor de idignare de la nivelul liberalilor americani, dar si pe atacul lansat de Dick Cheney contra presedintelui SUA, ce cerea publicarea si altor memouri pentru a vedea rezultatele bune ale interogatoriilor.
La randul sau, presedintele Medvedev, pe fondul dezamagirii provocate de incercarile sale de democratizare a tarii, va demisiona, iar premierul Vladimir Putin va reveni la putere, considera expertii americani.
Potrivit unor surse diplomatice, senatorul Richard Lugar i-a mai transmis ministrului roman, pe langa incurajarile privind Visa Waiver, si disponibilitatea de a crea o procedura prin care sa se amelioreze completarea corecta a formularelor de solicitare a vizei americane de catre romani, in conditiile in care cea mai mare problema in calea eliminarii vizelor este rata mare de respingere."Am discutat cu secretarul de stat american, Hillary Clinton, despre modul in care vom colabora pentru facilitarea circulatiei reciproce a cetatenilor celor doua tari, prin includerea Romaniei in Programul Visa Waiver", a declarat ministrul roman de externe la finalul intrevederii cu sefa diplomatiei americane, prima bilaterala la acest nivel dupa instalarea noii administratii democrate la Casa Alba.SUA vor inaspri conditiile de intrare in Visa WaiverTonul incurajator al oficialilor americani este cu atat mai important cu cat SUA vor inaspri din luna iulie conditiile de intrare in Visa Waiver, scazand plafonul ratei de refuz a vizei de la 10% la 3%, conditie care face ca tari precum Romania, cu o rata de respingere a vizelor de 25%, sa se califice si mai greu pentru acest program.
Totusi, oficialii americani au minimalizat posibilitatea unei confruntari intre Barack Obama si premierul Benjamin Netanyahu la intalnirea de luni dintre cei doi.
Republicanii americani si-au intensificat atacurile impotriva modului in care presedintele Barack Obama gestioneaza tara. Guvernatorul statului Alaska, Sarah Palin, a declarat ca "tara se indreapta spre socialism", in timp ce actorul Jon Voight a afirmat ca SUA "devin o natiune slaba", iar Barack Obama este un "fals profet".
Continuam discutiile cu partenerii americani, mai ales pentru a lega chestiunile scutului si reducerii armelor strategice", a spus el. Rusii si americanii discuta despre reducerea arsenalurilor lor nucleare, tratatul START 1 de dezarmare nucleara expirand in decembrie.
Impartasim cu prietenii nostri americani un parteneriat puternic consolidat prin eforturile noastre comune pentru infruntarea provocarilor care stau in calea securitatii globale.
Liderul PSD, Mircea Geoana, considera ca autoritatile de la Bucuresti nu au fructificat, din punct de vedere economic, prezenta trupelor militare in Irak alaturi de aliatii americani.
Alaturi de el, au fost nominalizati si alti ambasadori americani, intre care Christopher Dell (Kosovo), Charles Rivkin (Franta), Louis Susman (Marea Britanie), Laurie Fulton (Danemarca) si Timothy Roemer (India).
"Obiectivul ambelor tari (Statele Unite si Romania-n.r.) este consolidarea parteneriatului strategic in ambele dimensiuni, atat cea de securitate, cea militara, in care am oferit facilitati militarilor americani in bazele militare romanesti de la Kogalniceanu, de la Babadag si din alte locuri, participam impreuna cu trupe in afara frontierelor, dar, in egala masura avem si investitiile Ford in Romania si investitiile in industria alimentara si in agricultura si multe altele", a spus presedintele.
Fostul presedinte al Statelor Unite Bill Clinton (foto) s-a dus in Phenian, pentru a incerca sa obtina eliberarea a doi jurnalisti americani, Laura Ling si Euna Lee care au fost incarcerate pe 17 martie, pentru ca au intrat ilegal in Coreea de Nord, si au fost condamnate la 12 ani de munca silnica.
Astfel, consilierii americani de la Benenson Strategy Group, Jay Rouse si Peter Brodnitz, i-au aratat lui Geoana cum trebuie luptat cu Traian Basescu, dar si ce probleme are candidatul PSD la functia de presedinte al Romaniei.
Am asa o banuiala ca abia anul asta consultantii americani isi vor castiga pe merit banii. Traian Basescu este acum pe rotisor.
" Este evident ca tot scandalul a fost provocat de americani. Care urmaresc doua scopuri: sa controleze ei comertul cu arme si sa arate adevarata fata a lui Traian Basescu, de mafiot fara scrupule, care e capabil sa vanda arme chiar si unor grupari teroriste", a declarat Vadim.
Elena Udrea crede ca Mircea Geoana a platit degeaba 13 milioane de dolari specialistilor americani, care il ajuta in campania electorala pentru prezidentiale.
Udrea crede ca Mircea Geoana a platit degeaba 13 milioane de dolari specialistilor americani, care il ajuta in campania electorala pentru prezidentiale.
google-analytics.com